Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuw album voor Sharon Kips

Zangeres terug na korte break

Van onze redacteur Redmar Smit

31-08-13

Het was even stil rondom Sharon Kips, maar ze is weer terug! Ze komt eind dit jaar met een nieuw album. Een album waarop liefde centraal staat.

Sharon beviel dit jaar van een dochter en nam even wat afstand van de muziek.

Liefde staat centraal

Op het album komen twee nummers. Een aantal covers, maar ook een aantal nieuwe tracks. Sharon Kips laat op Facebook weten dat de nummers gaan over thema’s als Liefde van God naar de mens, liefde van ouders naar hun kids, liefde bij een echtpaar en liefde onder vrienden. Twee songs zijn al bekend. ‘Gebed om Zegen’ van Sela komt op de cd. Dat is het favoriete Nederlandstalige nummer van Sharon. Ook komt het nummer ‘Forever Stars Today’ op het album. Drie jaar geleden schreven Gilbert Thera, de man van Sharon, en Sharon dit nummer voor elkaar voor hun trouwdag. Het nummer wordt opnieuw ingezongen en krijgt een ander muzikaal jasje.

Carrière

Sharon Kips bracht na het winnen van X Factor een aantal albums uit. Het nieuwe album volgt haar Nederlandstalige album ‘Groei Maar’ op. Sharon heeft zowel gospel albums als ook pop albums uitgebracht.

Inmiddels geeft Sharon Kips ook weer concerten door het hele land. Lees ook het artikel: Sharon Kips: "Ik blijf dicht bij mijzelf"

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 31-08-13 - Geplaatst: 31-08-13