Christelijke Muziek en Concertagenda

Winters weer zit concerten dwars

Concert Ton Koopman afgelast vanwege de sneeuw

Van onze redacteur Joƫlle Kole

18-12-10

Het winterweer van de afgelopen dagen heeft menig bezoeker er al van weerhouden naar een concert te gaan. Sommige concerten worden zelfs helemaal afgelast, zoals het concert van Ton Koopman, vanavond 18 december in Nieuwolda. Andere concerten gaan wel door, maar missen bezoekers.

Voorprogramma strandt in sneeuw

Bezoekers van Xnoizz Christmas, dat op vrijdagavond 17 december plaatsvond, hadden veel last van het winterweer. Net als vorig jaar konden veel bezoekers niet komen of waren verlaat. Ook de artiest van het voorprogramma, de talentvolle singersongwriter Nicole Bus, strandde onderweg naar Hilversum en moest verstek laten gaan. De mensen die wel aanwezig waren hebben genoten van een schitterend concert van Jimmy Needham. Zij die het concert misten kunnen het tijdens de kerstdagen alsnog beluisteren via de webradio van Xnoizz.

Meer overlast

Waarschijnlijk zullen er nog meer concerten last hebben van het winterse weer. Het beste is om voor vertrek bij de organisator te controleren of een concert doorgaat. Het is immers jammer om na een tocht door sneeuw en ijzel bij de deur tot de conclusie te komen dat een concert is afgelast.

Foto: SelmerV via Flickr.

 Laatst gewijzigd: 18-12-10 - Geplaatst: 18-12-10