Christelijke Muziek en Concertagenda

Hanne de Vries wil 'love revolution' ontketenen

Aanbiddingsleider tourt voor het eerst met zijn band door Nederland

Van onze redacteur Jacob Jurian van den Berg

11-10-16

Hanne de Vries gaat dit najaar met zijn band op tour. Hanne kun je kennen van onder andere Opwekking, de Betteld of natuurlijk de EO Jongerendag. Hij vertelt zelf wat je kunt verwachten tijdens zijn tour.

Love Revolution

Het is de eerste keer dat Hanne de Vries op tour gaat. Op zijn website laat hij weten dat hij er ongelooflijk veel zin heeft: "Zin om jullie te ontmoeten, zin om met jullie God te aanbidden en zin om enorm geïnspireerd te worden rondom het thema van deze tour: Love Revolution." Hanne nodigt zijn achterban uit om met jeugdgroep, muziekteam, kring, klasgenoten, je kleine broertje of leuke buurmeisje langs te komen.

Troost brengen

Hanne noemt de tekst uit Jesaja 61 als hoopgevende boodschap: we zijn geroepen om hoop te brengen, om mensen die vast zitten vrij te maken, om hen die treuren te troosten en het genadejaar van de Heer uit te roepen. "In een wereld waar veel eenzaamheid is, waar ouders scheiden, waar tieners geen uitweg meer zien, waar veel jongeren bang zijn, voor hun pesters, voor terroristen, voor het leven, is het tijd voor kinderen van God om in actie te komen."

Aanbidding

Tijdens de tour van Hanne en zijn band wil hij samen met de bezoekers ontdekken hoe deze boodschap van Jezus handen en voeten kan krijgen. Er is veel (aanbiddings)muziek te horen, onder meer nummers van de nieuwe cd Favour. En Hanne rept ook over een aantal verrassingen, waar hij nog niet teveel over kan zeggen. Als doel van zijn tour noemt hij dat de bezoekers terug gaan naar hun eigen plek, klaar om de wereld mooier te maken. "Om een 'love revolution' te ontketenen, zoals Jezus ons leerde. Het wordt absoluut een unieke avond zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Ben je er klaar voor?"

Data LOVE REVOLUTION

Op deze data is Hanne de Vries live te horen:
- 28 oktober in Kapelle;
- 4 november in Drachten;
- 25 november in Dordrecht;
- 9 december in Veenendaal;

De tour voert Hanne de Vries en zijn band ook op 5 november naar het BEAM Festival in De Melkweg Amsterdam, waar ze een optreden geven.


 Laatst gewijzigd: 11-10-16 - Geplaatst: 11-10-16