Christelijke Muziek & Concertagenda

Love Revolution Tour op BEAM Festival- Hanne de Vries & band Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Love Revolution Tour op BEAM Festival- Hanne de Vries & band
Datum:
5 november 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - u
Omschrijving:

Hanne de Vries en zijn band gaan voor het eerst op tour. Het thema van de tour is LOVE REVOLUTION. Tijdens de tour speelt Hanne ook op het BEAM Festival in de Melkweg in Amsterdam.

“In een wereld waar veel eenzaamheid is, waar zoveel ouders scheiden, waar tieners geen uitweg meer zien, waar veel jongeren bang zijn, voor hun pesters, voor terroristen, voor het leven, in díe wereld is het tijd voor kinderen van God, voor de mensen die de liefde van Jezus hebben leren kennen, om in actie te komen. We zijn, zoals in Jesaja 61 omschreven staat, geroepen om hoop te brengen, om mensen die helemaal vast zitten vrij te maken, om hen die treuren te troosten en om het genadejaar van de Heer uit te roepen, over onze vrienden, familie, klasgenoten en collega’s.”

BEAM Festival is: vier zalen vol met sprekers, film, fun, theater en natuurlijk veel muziek. Voor elk wat wils: worship, dj’s, pop, hiphop en singer-songwriters. Het BEAM Festival is dé ontspannen, creatieve en inspirerende plek waar je anderen en God kunt ontmoeten. Deze artiesten zijn ook te horen op het BEAM Festival: Capital Kings, Blanca en I Am They uit de USA, Rivers & Robots uit Engeland en rapper Jay-Way van onze eigen bodem.

Adres:
De Melkweg, Lijnbaansgracht 234a
Postcode:
1017 PH
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Praiseband
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Aanbidding

Uitvoerenden:
Hanne de Vries en band

Entreeprijs:
€ 22,50

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://beam.eo.nl/beam-festival/
Meer concerten:
Alle concerten van Hanne de Vries.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-10-11 10:56:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar