Christelijke Muziek & Concertagenda

Wensconcert Waddinxveen, Zuid-Holland


Naam:
Wensconcert
Datum:
29 juni 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:0u
http://www.youtube.com/watch?v=420nDNYoAx0
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

WENSCONCERT “DE GOUWESTEM” MET JONG TALENT

Het Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” sluit ook dit jaar het zangseizoen 2008-2009 af met een uniek “Wensconcert” in de Bethelkerk aan de Bilderdijklaan te Waddinxveen. Dit concert is op maandagavond 29 juni a.s. en begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden om de kosten te bestrijden.

Het programma zal door het publiek zelf worden samengesteld. “The Martin Mans Formation”, het mannenensemble van “De Gouwestem” zal ook optreden, verder kan ook worden meegewerkt aan dit wensconcert door gevorderde amateurs of muziekstudenten, zoals instrumentalisten en vocalisten. Kortom: “JONG TALENT” welke eens graag hun beste kunnen willen laten horen op piano, orgel, dwarsfluit, panfluit, hobo, klarinet, viool of gitaar. Ieder die eens een mannenkoor vocaal wil omlijsten of een solo ten gehore willen brengen is van harte welkom. Voor de goede orde is het wenselijk dat vooraf contact wordt opgenomen met de voorzitter van het mannenkoor de heer Nico Vavier, telefoon 0182 – 61 41 14 of per e-mail njvavier@planet.nl


Ook eerdere jaren sloot het koor het seizoen af met een dergelijk concert waarvoor grote belangstelling was. Het programma bestaat uit louter verzoeknummers en is daardoor uniek en heeft een speels, onvoorspelbaar karakter en omvat het gehele, uitgebreide repertoire van het mannenkoor welke bestaat uit geestelijke muziek, klassieke muziek en populaire muziek. Voor een goed verloop zal een overzicht van het beschikbare repertoire aan het publiek worden uitgereikt waaruit men de graag gehoorde muziek kan kiezen. Het concert duurt tot ongeveer 21.30 waarna er nog gelegenheid is om koffie of frisdrank te nuttigen.

Ieder die van zingen houdt is van harte welkom!

Adres:
Bethelkerk, Bilderdijklaan 1
Postcode:
2741 AP
Plaats:
Waddinxveen (Boek overnachting in Waddinxveen)
Dagje uit in Waddinxveen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Bevrijdingsconcert

Uitvoerenden:
Chr. Waddinxveens Mannenkoor
"De Gouwestem" o.l.v. Martin Mans

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
ITS-symbool:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.degouwestem.nl
Email adres:
njvavier apenstaartje planet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van "De Gouwestem" met gevorderde jonge musici.
Telefoon:
0182614114


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-04-11 15:26:35

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar