Christelijke Muziek & Concertagenda

Johannes-oratorium Hardenberg, Overijssel


Naam:
Johannes-oratorium
Datum:
9 april 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21.00u
Omschrijving:

Donderdag 9 april a.s. kunt u in de Kandelaarkerk aan de Weidebuurt in Heemse gaan luisteren naar een oratorium. Dat wil zeggen; het lijdensverhaal volgens het evangelie van Johannes in gelezen tekst, koor- en samenzang. We volgen het verhaal van Goede Vrijdag op de voet en kijken en beleven als het ware het gebeuren door de ogen van de evangelist mee. Het geheel is samengesteld, gearrangeerd en bewerkt door Jorrit Woudt, die ook de Kandelaarcantorij zal dirigeren.
Verder verleent het Heemser Mannenensemble zijn medewerking en wordt het geheel opgeluisterd door een aantal bekwame instrumentalisten, te weten: Lianne Laurens – fluit, Elmire van Immerzeel – hobo, Margriet Jansen – viool, Laurens Knoop – contrabas en Harmen Trimp – orgel.
De lezingen worden verzorgd door de plaatselijke predikanten, A. de Braak, J.H. Dunnewind en E. Woudt. De avond begint om 19.30 uur. Er wordt bij de uitgang een deurcollecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. U bent allen van harte welkom!

Adres:
Kandelaarkerk, Weidebuurt 9, Heemse
Plaats:
Hardenberg (Boek overnachting in Hardenberg)
Dagje uit in Hardenberg | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Kandelaarcantorij o.l.v. Jorrit Woudt, Heemser Mannenensemble.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-03-20 11:44:05

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar