Christelijke Muziek & Concertagenda

Chr. Gem. Koor Asaf organiseert een voorjaarsconcert Alblasserdam, Zuid-Holland


Naam:
Chr. Gem. Koor Asaf organiseert een voorjaarsconcert
Datum:
7 maart 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Chr. Gem. Koor Asaf organiseerd een gevarieerd voorjaarsconcert in Alblasserdamse Havenkerk

Op zaterdag 7 maart 2009 wordt in de Havenkerk te Albasserdam een gevarieerd voorjaarsconcert gehouden. Op deze avond geven maar liefst vier regionale koren acte de presence, waarbij het accent ligt op het jonge geluid. De meewerkende koren zijn het Bleskensgraafse meisjeskoor ‘Into the Light’ onder leiding van Severin van Dijk, de twee Christelijke kinderkoren ‘Laudate Deum’ uit Sliedrecht en ‘De Sleutel’ uit Ridderkerk, beiden onder leiding van Heidi van der Poel, en het Christelijk gemengd Koor ‘Asaf’ uit Papendrecht, onder leiding van Hans van Blijderveen. De koren zijn tijdens het concert afzonderlijk te beluisteren, maar zullen ook enkele nummers gezamenlijk ten gehore brengen. Het orgel wordt bespeeld door André de Jager, die naast de begeleiding van de koren ook een orgelsolo zal verzorgen. Het enthousiasme en de professionaliteit van de deelnemende koren én het zeer gevarieerde programma staan garant voor een sprankelend concert.

Adres:
ieplaan 9
Plaats:
Alblasserdam (Boek overnachting in Alblasserdam)
Dagje uit in Alblasserdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren
Doelgroep:
Kinderen

Uitvoerenden:
Bleskensgraafse meisjeskoor ‘Into the Light’ onder leiding van Severin van Dijk, de twee Christelijke kinderkoren ‘Laudate Deum’ uit Sliedrecht en ‘De Sleutel’ uit Ridderkerk, beiden onder leiding van Heidi van der Poel, en het Christelijk gemengd Koor ‘Asaf’ uit Papendrecht, onder leiding van Hans van Blijderveen.

Entreeprijs volwassenen:
€ 50,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.asafpapendrecht.nl
Meer concerten:
Alle concerten van asaf.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-02-09 15:32:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar