Christelijke Muziek & Concertagenda

Holland Koor concert Goes, Zeeland


Naam:
Holland Koor concert
Datum:
7 februari 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
17:00u - 18:30u
Omschrijving:

Het HOLLAND-KOOR zingt in GOES

Op zaterdag 7 februari 2009 is een deel van het HOLLAND-KOOR in Goes voor een Regioconcert. Het koor zingt, samen met het Evangelisatiekoor Hallelujah, in de Bethelkerk aan de Beatrixlaan. Het concert begint om 17.00 uur en vanaf 16.30 zijn de deuren open. De muzikale leiding van het HOLLAND-KOOR is in de ervaren handen van dirigent Jan Quintus Zwart, bijgestaan door organist Vincent van Dam. De meditatie zal worden verzorgd door ds. G.R.P. v.d. Wetering.

Het HOLLAND-KOOR is met ruim 800 leden het grootste christelijke koor in Nederland en misschien ook wel van Europa. Het voornaamste doel van het koor is om te zingen tot eer van God en het bemoedigen van het Joodse volk.

De repetities van het HOLLAND-KOOR zijn eens in de drie weken in Voorthuizen en Goes. De koorleden komen uit het hele land. Misschien dat u door dit concert enthousiast wordt om mee te doen in deze 'zangfamilie', hartelijk welkom om eens een repetitie mee te maken in de Maranathakerk, aan de Bergweg in Goes.

In het verleden heeft het HOLLAND-KOOR reizen gemaakt naar landen als Canada, Amerika, Duitsland, Engeland, Schotland, Noorwegen en Tsjechië. Israël is natuurlijk meerdere malen bezocht, het laatst in juni 2008. Een deel van het koor heeft in 2007 een concertreis door Zuid-Afrika gemaakt.
Er zijn meerdere cd’s van het HOLLAND-KOOR verschenen, de laatste is zojuist uitgekomen.

De toegang tot het concert is vrij, wel is er een collecte voor een project in Israël.
U bent van harte welkom!

Nadere informatie kunt u krijgen via: info@hollandkoor.nl, 06-23768078 of per post St. HOLLAND-KOOR, Postbus 279, 3860 AG NIJKERK.

Adres:
Bethelkerk, Tulpstraat 2, Goes
Postcode:
4461PM
Plaats:
Goes (Boek overnachting in Goes)
Dagje uit in Goes | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.hollandkoor.nl
Email adres:
info apenstaartje hollandkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Holland Koor.
Telefoon:
0115 616518


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-01-26 13:48:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar