Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert met de Urker Zangers Alblasserdam, Zuid-Holland


Naam:
Benefietconcert met de Urker Zangers
Datum:
14 februari 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 21.00u
Omschrijving:

Op zaterdag 14 februari 2009 zingen de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk in Alblasserdam, een bekend, en daardoor vertrouwd concertpodium voor de zangers. Het mannenkoor wordt op orgel en piano begeleid door Peter Wildeman. Tevens kunt u deze avond genieten van instrumentale intermezzo’s van Jacob en (zijn zoon) Gerben Schenk, en ook van Peter Wildeman met Jacob Schenk.

Deze avond wordt georganiseerd door de ‘Stichting steun het werk van George Khalil’. George is werkzaam in een kleine (Arabische) Christengemeente in Nazareth. Zijn wens is om de kinderbijbel van Van Dam in het Arabisch uit te geven, omdat hij gelooft dat je bij de kleine kinderen moet beginnen om het evangelie uit te zaaien. Door de kinderen kunnen ook ouders en ouderen in contact met het evangelie komen. George Khalil laat verder weten dat het afgelopen jaar meerdere boeken uitgegeven zijn, waaronder al enkele exemplaren van deze kinderbijbel. Door de terugtrekking van een sponsor is er helaas nog maar een kleine oplage uitgegeven.

De ondersteunende Stichting voor het werk van George Khalil heeft daarom voor aanstaande zaterdag 14 februari 2009 mannenkoor ,,Urker Zangers” uitgenodigd in de Grote kerk te Alblasserdam, voor het verzorgen van een (benefiet)concert. Deze avond zal er een collecte gehouden worden, bestemd voor het drukken van meer kinderbijbels van Van Dam, zodat de wens van Khalil positief beantwoord kan worden. Deze avond en collecte worden daarom van harte bij u aanbevolen. Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Hervormde Kerk, Cortgene 8 te Ablasserdam.

Voor meer informatie:
‘Stichting steun het werk George Khalil’:
Secretaris Nico de Heus
Raadhuisplein 65, 2951 GS Alblasserdam
KvK 24387477 te Rotterdam.
E-Mail: heus0332@planet.nl
Voor giften: Postbank 1329019

Adres:
Hervomde Kerk - Cortenge
Plaats:
Alblasserdam (Boek overnachting in Alblasserdam)
Dagje uit in Alblasserdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk.
Begeleiding Peter Wildeman.
Medewerking: Gerben Schenk.

Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.urkerzangers.nl
Email adres:
pr apenstaartje urkerzangers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Urker Zangers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-02-04 17:20:02

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar