Christelijke Muziek & Concertagenda

HUIZEN ZINGT met ensemble SONORE Huizen, Noord-Holland


Naam:
HUIZEN ZINGT met ensemble SONORE
Datum:
9 november 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:15u
Omschrijving:

Sonore is een ensemble met een variabele samenstelling. Dat wil zeggen: de basis wordt gevormd door orgel (Dub de Vries) en piano/synthesizer (Arie Horst), uit te breiden met één of meer instrumenten naar keuze bv. panfluit, viool, dwarsfluit, hobo, en trompet.
Dit biedt de mogelijkheid om een ensemble-op-maat te leveren. Vandaar ook de voor dit ensemble gekozen naam "Sonore" wat betekent: "klankvol, welluidende muziek".

Huidige samenstelling Sonore: •Op dit moment bestaat Sonore naast de vaste muzikanten Dub de Vries en Arie Horst uit de Roemeense panfluitist Vasile Raducu en zijn Nederlandse collega Liselotte Rokyta. Met zijn vieren verzorgen zij een tournee door Nederland.

Op zondag 9 november organiseert Huizen Zingt in de Kruiskerk een bijzondere zangdienst met “SONORE”. De vaste muzikanten Dub en Arie
komen regelmatig naar de “Kathedraal” van Huizen voor een spetterend optreden en ook bekend bij het huizer muziekminnend publiek.
De prachtige samenzang liedkeuze is van Dub de Vries,die ook de begeleiding van samenzang en muzikanten op zich heeft genomen.


De zangdienst vindt plaats in de Kruiskerk, J. van Wassenaerstraat 1 (hoek Karel Doormanlaan-Naarderstraat), Huizen en begint even voor 19.00 uur. Toegang is gratis; ( er is wel een collecte voor de onkosten.)

Adres:
J v Wassenaerstraat 1
Postcode:
1272 BP
Plaats:
Huizen (Boek overnachting in Huizen)
Dagje uit in Huizen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.dubdevries.nl
Email adres:
kruiskerk apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van KMC.
Telefoon:
035 5253242


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-11-08 15:51:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar