Christelijke Muziek & Concertagenda

Traditioneel Nieuwjaarsconcert Kampen, Overijssel


Naam:
Traditioneel Nieuwjaarsconcert
Datum:
19 januari 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 21.45u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Traditioneel Nieuwjaarsconcert
Urker Visserskoor Crescendo zingt in Bovenkerk Kampen

Op DV zaterdag 19 januari 2008 vindt het derde Nieuwjaarsconcert plaats in de Bovenkerk te Kampen.
Aan dit concert werken mee; het bekende Urker Visserskoor Crescendo o.l.v. Louwe Kramer, de solisten Piet Baarssen en Jan Loosman, organist Harm Hoeve en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post. Er is een collecte die geheel bestemd is voor de Eliëzer- en Obadjaschool te Zwolle.
Aanvang concert: 19.30 uur. Deuren open: 19.00 uur. Kerk wordt verwarmd.

Voor de derde keer vindt het Traditionele Nieuwjaarsconcert plaats. Het Traditionele Nieuwjaarsconcert is inmiddels een begrip geworden. De bezoekers komen elk jaar van heinde en ver om van deze avond getuige te zijn. Deze avond werkt het grootste visserskoor van Urk, Crescendo mee. Dit koor zal met haar imponerende klanken de mooie Bovenkerk geheel vullen! Vermeldenswaard is het feit dat Piet Baarssen (bariton) en Jan Loosman (tenor), als solisten van het koor, aan deze avond meewerken.
Harm Hoeve begeleidt deze avond de massale koor- en samenzang. Ook brengt hij samen met het trompetduo een aantal instrumentale intermezzo’s ten gehore. Het trompetduo, bij velen geliefd, zal deze avond muzikaal omlijsten.
Ds. A. Schreuder opent en sluit deze avond, en dhr. W. Visser vertelt een verhaal.
De collecte is ten bate van de Eliëzer- en Obadjaschool te Zwolle. De Eliëzer- en Obadjaschool te Zwolle zijn twee scholen waar onderwijs gegeven wordt aan kinderen die (zeer) moeilijk kunnen leren. De kinderen komen uit een zeer wijde regio, omdat er verder geen reformatorische scholen zijn voor deze vorm van onderwijs. Helaas is het budget wat de overheid geeft ontoereikend om een aantal belangrijke zaken in het speciaal onderwijs door te voeren. Door middel van allerlei acties wordt geprobeerd gelden te verzamelen, zodat “onze kinderen” het onderwijs kunnen krijgen dat voor hen geschikt is, met de daarbij behorende materialen.

Adres:
Koornmarkt 28
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Tradiotioneel Nieuwjaarsconcert

Uitvoerenden:
Urker Visserskoor Crescendo o.l.v. Louwe Kramer, Harm Hoeve orgel, Arjan en Edith Post trompet, Piet Baarssen en Jan Loosman solist.

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 2,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.naarhetconcert.nl
Email adres:
info apenstaartje naarhetconcert.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Concertorganisatie NHC.

Kaarten:
www.naarhetconcert.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-01-09 00:50:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar