Christelijke Muziek & Concertagenda

BENEFIETCONCERT door vijf koren van jong tot oud Zuidhorn, Groningen


Naam:
BENEFIETCONCERT door vijf koren van jong tot oud
Datum:
19 januari 2008

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22.00u
Omschrijving:

Eindelijk wordt er na tien jaar voorbereidingen gestart met de bouw van “Tamarisk” tegenover het Gomaruscollege in Zuidhorn. De ouders van acht toekomstige bewoners hebben zelf het initiatief genomen om een veilige woonvorm met voldoende zorg te bouwen voor hun kinderen met een meervoudige handicap. Ook willen ze graag dat hun kinderen wonen in een sfeer die een positieve christelijke levensovertuiging uitstraalt. De toekomstige bewoners zijn tussen de 20 en 40 jaar oud. Zij verheugen zich enorm op hun eigen plekje, een eigen appartement met eigen sanitair. Verder is er ook een ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Omdat de bewoners meervoudige gehandicapt zijn is een eigen rolstoelbus erg belangrijk om er op uit te kunnen gaan.
Vijf koren in Zuidhorn willen graag een benefietconcert geven om mee te helpen dit doel te verwezenlijken. Koorleden in de leeftijd van 8 tot 80 jaar willen met dit concert laten voelen dat ze meedelen in de zorg van de ouders voor deze (toekomstige) dorpsgenoten en gemeenteleden.

Het concert wordt gegeven door kinderkoor “Mirakel”, tienerkoor “Celebrate”, familiekoor “de Rietzangers”, gospelkoor “Rejoice” en het Gereformeerd Ouderenkoor. Dat belooft dus een afwisselende avond te worden!

Adres:
Kerkgebouw "de Rank"
Postcode:
9801AZ
Plaats:
Zuidhorn (Boek overnachting in Zuidhorn)
Dagje uit in Zuidhorn | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,00
Entreeprijs kinderen:
€ 4,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Email adres:
ah apenstaartje planet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Tienerkoor Celebrate.
Telefoon:
0594-500508


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2008-01-02 10:41:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar