Christelijke Muziek & Concertagenda

'Herfst-Samenzangavond' Lemelerveld, Overijssel


Naam:
'Herfst-Samenzangavond'
Datum:
27 oktober 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Zaterdagavond 27 oktober 2007 om 20.00 uur zal er een Herfst-Samenzangvond gehouden worden in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Het orgel zal deze avond bespeeld worden door Ad Huetink.

Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld: Intro Psalm 24, Cantilena van J. Rheinberger, Sinfonia ‘Geprezen zij de Heer’ van J. Mulder, Ps. 56 van F. Asma, Tuba tune in D major van C.S. Lang, Andante van B. Galuppi, etc. Er wordt aansluitend gezongen uit diverse bundels.
Tevens zijn er een aantal orgelsolo’s te beluisteren, o.a.: Ere zij aan God de Vader van P. van Egmond, Pizzicato Polka van J. Strauss en het Slavenkoor uit de Opera Nabuchodonosar van G. Verdi. Afgesloten wordt met ‘Een Vaste Burcht is onze God’ van J. Zwart. De opbrengst van deze avond komt ten goede van de projecten die we steunen. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In.

Naast de goedlopende concertserie Royal Music All In, welke allemaal op professionele basis georganiseerd zijn, en bijna altijd op zaterdagavond gehouden worden, is het ook mogelijk om op een middag of avond bij ons een paar uur te vertoeven.

Houdt u van orgelmuziek en heeft u iets te vieren….., wilt u eens uit met de vereniging….., of heeft u een locatie nodig voor een gezellige middag of avond…..? Wist u dan dat dit mogelijk kan worden gemaakt in de Willem Hendrik Zwart Hal te Lemelerveld?

U dient voor deze Samenzangavond wel te reserveren. U kunt reserveren op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt Euro 9,00 p.p., incl. koffie, een drankje en een hapje, kinderen tot 13 jaar gratis.

Adres:
Grensweg 17/Willem Hendrik Zwart Hal
Postcode:
8153 RB
Plaats:
Lemelerveld (Boek overnachting in Lemelerveld)
Dagje uit in Lemelerveld | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Samenzang
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Ad Huetink (orgel)

Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
€ 1,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.huetink-royalmusic.nl
Email adres:
ahuetink apenstaartje cs.com
Meer concerten:
Alle concerten van Royal Music All In.
Telefoon:
0572-371838


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-10-09 12:56:14

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar