Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie & Pasen Goes, Zeeland


Naam:
Passie & Pasen
Datum:
30 maart 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:15u
Omschrijving:

Samen zingen op Stille Zaterdag
Goes In de Westerkerk aan de Westwal te Goes wordt op de Stille Zaterdag 30 maart de traditionele koor- en samenzangavond gehouden. Medewerking aan deze avond wordt verleend door het zeer bekende Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats.
Het mannenkwartet bestaat uit vier enthousiaste zangers die alleen ervaring als solist hebben opgedaan bij een van de Urker Koren. Daarnaast volgen zij allemaal nog steeds zanglessen. In de afgelopen jaren werden talloze concerten gegeven en werd er door het kwartet medewerking verleend aan diverse CD Opnamen. Zij genieten populariteit in binnen- en buitenland. Tijdens deze avond zullen zij een gevarieerd repertoire ten gehore brengen van o.a. diverse paasliederen. Het koor zal tijdens hun optreden op de piano begeleid worden door de dirigent op het orgel door Harry van Leeuwen. De samenzang die veelvuldig is opgenomen in het programma zal worden begeleid door Gerwin van der Plaats, tevens zal Gerwin ook nog improviseren.
De organisatie Omnis Cantare kan, gesteund door hun sponsoren deze avond de toegang vrij houden, wel wordt er een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de St. Ambulancewens zeeland en voor de Stichting Pro Deo. De avond begint om 19.30 uur en u bent vanaf 19.00 uur welkom in de Westerkerk te Goes.

Adres:
Westwal 6
Postcode:
4461 CM
Plaats:
Goes (Boek overnachting in Goes)
Dagje uit in Goes | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Urker Mannenkwartet
dirigent/pianist/begeleiding samenzang
Gerwin van der Plaats
koorbegeleiding
Harry van Leeuwen

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.omnis-cantare.nl
Email adres:
info apenstaartje omnis-cantare.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Omnis Cantare.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-03-07 16:30:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar