Christelijke Muziek & Concertagenda

Lessons and Carols kerstconcert Amersfoort, Utrecht


Naam:
Lessons and Carols kerstconcert
Datum:
9 december 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:00u
Omschrijving:

Na het succes van vorig jaar zijn er op zaterdag 9 december weer twee uitvoeringen van de Lessons and Carols door een groot koor en een blazersensemble in de prachtige Sint-Joriskerk in Amersfoort. De traditie van Lessons and Carols komt uit de Anglicaanse kerk. De uitvoering in Amersfoort is een religieus-humanistische variant van het Apostolisch Genootschap. Daarin worden kerstliedklassiekers (carols) afgewisseld met eigentijdse interpretaties van het kerstverhaal (lessons). De concerten beginnen om 16.00 uur en 20.00 uur. 
In verband met het beperkte aantal plaatsen is snel reserveren aan te raden. De gratis kaarten zijn te verkrijgen via www.apgen.nl/lessonsandcarols . Na het concert kun je een vrijwillige bijdrage doen voor wat het je waard was.

Als plaats voor religieus-humanistische zingeving biedt Apostolisch Genootschap ontmoetingsplaatsen waar mensen zich samen verdiepen in levensvragen, elkaar inspireren tot bewust en liefdevol leven en elkaar nabij zijn. Zo wil het genootschap bijdragen aan een duurzame wereld waar mensen met compassie en solidair samenleven.
apgen.nl

Adres:
Hof 1
Postcode:
3811 CJ
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
https://www.apgen.nl/lessonsandcarols
Email adres:
kvdwal apenstaartje apgen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Groot Apostolisch koor en een blazersensemble.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-11-02 09:34:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar