Christelijke Muziek & Concertagenda

"Betoverd door de Rococo: Een muzikale reis met Boccherini, Mozart en Nardini” Igor Ruhadze &Alexa Almere-Stad, Flevoland


Naam:
"Betoverd door de Rococo: Een muzikale reis met Boccherini, Mozart en Nardini” Igor Ruhadze &Alexa
Datum:
11 juni 2023
Tijd:
15:00u - 16:15u
https://www.youtube.com/watch?v=DAxMZJRWEW4&t=5s
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Na maanden van hard werken en toewijding, zijn de langverwachte opnames van L. Boccherini "Complete Violin Sonatas, Vol. 1" afgerond en kunnen we nu met trots de presentatie van de nieuwe CD aankondigen.

Boccherini was een virtuoze cellist en componist die meer dan honderd kamermuziekstukken, waaronder strijkkwintetten, strijkkwartetten en trio's voor strijkers, geschreven heeft, die allemaal even mooi zijn. Dus om dit project te laten slagen zijn alle vioolwerken van Boccherini uit verschillende bibliotheken ter wereld verzameld en onder het label ‘Brillant Classics’ op CD gezet.

Igor Ruhadze en Alexandra Nepomnyashchaya hebben hun talenten samengebracht om een onvergetelijke muzikale ervaring te creëren die zowel betoverend als meeslepend is. We kunnen niet wachten om dit met u te delen en nodigen u hierbij uit om deze muzikale reis met ons te beleven.

Tijdens dit concert wordt u meegevoerd naar het hart van de Italiaanse muziekgeschiedenis. Niet alleen gewijd aan de legendarische componist Luigi Boccherini, maar ook aan zijn tijdgenoten Mozart en Nardini. Het concert zal bestaat uit sonates voor viool en klavecimbel èn een sonate voor viool en fortepiano, er zullen dus twee verschillende toetsinstrumenten bespeeld worden. Geheel in lijn met de tijd waarin Boccherini speelde.

Adres:
Bonifatiuskerk Almere Contrabasweg 239
Postcode:
1311 LB
Plaats:
Almere-Stad (Boek overnachting in Almere-Stad)
Dagje uit in Almere-Stad | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Presentatie
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Igor Ruhadze &Alexandra Nepomnyashchaya

Entreeprijs volwassenen:
€ 20,00
Entreeprijs kinderen:
€ 7,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.npka.nl
Email adres:
infonpka apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van NPKA.

Kaarten:
www.npka.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-05-20 14:28:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.