Christelijke Muziek & Concertagenda

375ste zondagavondzang in de Bethelkerk Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
375ste zondagavondzang in de Bethelkerk
Datum:
2 april 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 375ste zondagavondzang die wordt gehouden op zondag
2 april as. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. In deze vierde zondagavondzang van dit seizoen geeft Wim de Penning ook weer leiding aan koor- en samenzang. Aan deze avond werkt mee: Mark Brandwijk, orgel. Een bijzondere zondagavondzang omdat het voor de 375ste keer is dat het Bethelkerkkoor Zwijndrecht de zondagavondzangen organiseert. We zingen in deze zangavond de liederen in het teken van Passie en Pasen. De zondagavondzang, bescheiden begonnen in 1981. Doch dit concept werd al snel overgenomen door de Evangelische Omroep en door veel kerken en koren in Nederland. Waarin vele kerken de zondagavondzang is gestopt zijn wij dankbaar dat we altijd weer kunnen rekenen op veel zanglustigen. Ook deze avond rekenen we weer op een volle kerk.
We openen deze zondagavondzang met ‘Op die heuvel daarginds’ gevolgd door het lied ‘Jezus, leven van ons leven’. We zingen ook ‘Christus, onze Heer, verrees’ en ‘Liefde was het, onuitputt’lijk’. Het koor zingt ‘Lenten Meditation’, en ‘Halleluja, Lof zij het Lam’. We sluiten de avond af met het bekende lied: ‘U zij de glorie’.
Wij rekenen op uw komst.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://bethelkerkkoor.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-03-02 18:45:01

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar