Christelijke Muziek & Concertagenda

Oranjezangavond in de Bethelkerk Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Oranjezangavond in de Bethelkerk
Datum:
28 april 2023
Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Evenals vorig jaar organiseert het Bethelkerkkoor ook dit jaar weer een Oranjezangavond, en wel op vrijdag 28 april a.s. Het duurt nog een poos maar als u belangstelling heeft kunt u de datum wellicht alvast in de agenda zetten. Mocht u ook al een tijdje het idee hebben om eens te komen kijken en luisteren op onze koorrepetitie, dan is het misschien een goed plan om dat nu te doen zodat u kunt mee repeteren voor deze bijzondere zangavond.
De naam zegt het al een beetje, deze avond zal in het teken staan van Koningsdag, met vaderlandse liederen, maar ook met aandacht voor 4 en 5 mei. Er zullen extra musici meewerken en naast koor- en samenzang zal een tenor de avond opluisteren. We hopen u om 20.00 uur te ontmoeten op 28 april.
De deurcollecte die we zullen houden ter bestrijding van de onkosten van deze avond bevelen we, zoals u zult begrijpen, van harte bij u aan.
Voor diegenen die eerder mee willen komen zingen: we repeteren elke donderdagavond in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht, aanvang repetitie 20.00 uur.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://bethelkerkkoor.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-02-03 16:52:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.