Christelijke Muziek & Concertagenda

373ste zondagavondzang Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
373ste zondagavondzang
Datum:
15 januari 2023

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Zondagavondzang in de Bethelkerk
Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht wenst u allen een gezegend, gelukkig en gezond Nieuwjaar toe. Ook in dit nieuwe jaar willen we de Lofzang gaande houden. Wij nodigen u hierbij uit om met ons voor de 373ste keer de zondagavondzang te komen zingen op zondag 15 januari as. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Na een drukke maand vol licht willen wij in deze zangavond zingend de vraag beantwoorden waarom Christus eigenlijk naar ons toegekomen is. We doen dat met het zingen van vele, vooral bekende, liederen. Wim de Penning geeft leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is
Johan den Hoedt. We openen deze zondagavondzang met het lied: ‘U loof ik, Heer, met hart en ziel’, en ‘Aan U behoort, o Heer der Heren’. Ook zingen we ‘Heb dank, o God van alle leven’.
Het koor zingt o.a. de liederen: ‘Hét Liefdeslied’, en ‘Geven’. We sluiten de avond af met het lied: ‘Zoekt eerst het koninkrijk van God’.
De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. Wij rekenen op uw komst. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl.
Graag tot ziens in de Bethelkerk.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://bethelkerkkoor.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.
Telefoon:
9629290709


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2023-01-02 11:26:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.