Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstzondagavondzang in de Bethelkerk Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Kerstzondagavondzang in de Bethelkerk
Datum:
18 december 2022
Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Kerstliederen zingen in de Bethelkerk
Komt allen, groot en klein, naar de bekende kerstzondagavondzang in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht op zondag 18 december a.s. Aanvang 19.30 uur en de toegang is vrij.
Op deze avond mogen we weer vol vreugde zingen van de geboorte van het kindje Jezus. Ook in een tijd waar donkere wolken, onrust en verdriet boven ons hangen, mogen we zingen en kijken naar de ster van Bethlehem.
Voor de kinderen is het ook nu weer een hoogtepunt als zij met een brandend lichtje met elkaar de kerk binnenkomen en hun kinderliedje zingen. Verder zullen we vele bekende kerstliederen zingen samen met het Bethelkerkkoor. Ook zal het koor een aantal liederen laten horen uit hun kerstrepertoire. Aan deze avond werken mee: Joost van Belzen (organist), Johan Petersen (Tenor) en Carina Petersen (panfluit). De algehele leiding is in handen van onze dirigent Wim de Penning.
We zingen in deze zondagavondzang o.a. de kerstliederen ‘Komt allen tezamen’, ‘Nu daagt het in het oosten‘ en ‘Wij trekken in een lange stoet’. Het koor zingt o.a. ‘In Bethlehems velden’ en ‘The Royal line’. We besluiten deze kerstzondagavondzang met het zingen van het ‘Ere zij God’.
Graag tot ziens in de Bethelkerk

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://bethelkerkkoor.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2022-11-15 10:37:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.