Christelijke Muziek & Concertagenda

Zingen met Geert Bierling Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Zingen met Geert Bierling
Datum:
5 november 2022

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

ZINGEN MET GEERT BIERLING IN HOFLAANKERK

Op zaterdag 5 november is er een orgel- en zangavond in de Hoflaankerk in Rotterdam. Geert Bierling bespeelt dan het prachtige Van Vulpen orgel.
Bierling heeft carte blanche om het hele programma te vullen met eigen werk, improvisaties en samenzang. Dat eigen werk betreft vooral koraalvoorspelen in klassieke stijl uit zijn Hinsz- en Schnitger Orgelboeken. Daarnaast speelt Geert ook uit zijn nieuwe Marcussen Orgelboek, dat in een meer hedendaags idioom is gecomponeerd. Al deze bundels bevatten muziek bij het Geneefs Psalter en diverse gezangen. De concertbezoekers zullen geregeld meezingen bij koraalzettingen à la Bach of in ritmische koralen. De avond zal de bezoeker naast het genot van het luisteren, dus ook de belevenis van het zelf zingen brengen. Alles in een heerlijke akoestiek, en met een fraai instrument. Het concert begint om 20:00 uur. Je kunt naar Geert kijken op twee grote schermen. De entree is gratis, er is een collecte na afloop. Voor het concert staat de koffie voor je klaar. Je bent van harte welkom! Zie www.orgelconcertenhoflaankerk.nl voor meer informatie.

Adres:
Hoflaankerk Oude Dijk 2
Postcode:
3062AE
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.orgelconcertenhoflaankerk.nl
Email adres:
ponsteen.andries apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Geert Bierling.
Telefoon:
0638466960


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2022-10-17 16:23:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar