Christelijke Muziek & Concertagenda

Berkel zingt voor Giro555 Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland


Naam:
Berkel zingt voor Giro555
Datum:
12 maart 2022

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Berkel zingt voor Giro555

Zangavond in Berkelse Dorpskerk voor noodhulp in de Oekraïne


BERKEL EN RODENRIJS – Aanstaande zaterdagavond 12 maart zal in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs een benefietconcert worden georganiseerd voor noodhulp aan de Oekraïne: samen in actie voor Oekraïne. De opbrengst van de avond zal geheel ten bate komen van Giro555, het gironummer van de samenwerkende hulporganisaties.

Oekraïners hebben onze steun hard nodig, zowel mensen die op de vlucht zijn, als degenen die achterblijven. Met de opbrengst van dit concert kunnen de hulporganisaties achter Giro555 en de lokale hulpverleners noodhulp verlenen, zowel in Oekraïne zelf, als in de buurlanden. Hulpverleners van de hulporganisaties achter Giro555 werken de klok rond. Dat doen ze in alle getroffen gebieden van Oekraïne, op de vluchtroutes en aan de grenzen met buurlanden als Polen, Roemenië en Moldavië.

Aan het concert in de Berkelse Dorpskerk zal meewerken het 100 leden tellende “Hollands Christelijk Mannenkoor” onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Het Berkelse mannenkoor, met leden uit de hele regio, zal een aantal bekende liederen zingen samen met enkele solisten.

De trompettist Henk-Jan Drost en de Rotterdamse fluitist Kees Alers, regelmatig te zien bij het televisie programma Nederland Zingt, zullen aan het concert solistisch meewerken, maar zij zullen ook samen met het mannenkoor spelen. Het orgel van de Dorpskerk zal worden bespeeld door de jonge organist Matthijs Breukhoven.

Tijdens het concert zal ook een video medewerking te horen zijn van het Oekraïense Vocaal Ensemble “Orpheus” wat al jaren met grote regelmaat op de Nederlandse podia optreedt. Ook zongen zij al meerdere keren in Lansingerland. Er zal een speciale videoboodschap worden getoond vanuit Lviv.

Ook zal de Burgemeester va Lansingerland een kort woord spreken.

De avond staat onder leiding van dirigent, organist en pianist Arjan Breukhoven.

De toegang is gratis, maar tijdens dit concert zal een collecte worden gehouden voor Giro555. Het concert begint om 20.00 uur.

Adres:
Dorpskerk, Kerksingel 1
Postcode:
2651 CC
Plaats:
Berkel en Rodenrijs (Boek overnachting in Berkel en Rodenrijs)
Dagje uit in Berkel en Rodenrijs | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor en Orgel

Uitvoerenden:
Hollands Christelijk Mannenkoor olv Arjan Breukhoven
Kees Alers, fluit
Henk-Jan Drost, trompet
Matthijs Breukhoven, orgel
Arjan Breukhoven, piano

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda
Email adres:
info apenstaartje arjanbreukhoven.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Arjan Breukhoven, musicus.
Telefoon:
0651163088


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2022-03-08 16:09:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar