Christelijke Muziek & Concertagenda

Zondagavondzang in de Bethelkerk in Zwijndrecht Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Zondagavondzang in de Bethelkerk in Zwijndrecht
Datum:
17 oktober 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 367ste zondagavondzang die wordt gehouden op zondag 17 oktober a.s. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. De tweede zondagavondzang van dit jaar waarin we vooral bekende liederen zullen zingen. Wim de Penning geeft leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is André de Jager. We openen deze zondagavondzang met het lied ‘Looft de Heer, want Hij is goed’, gevolgd door het lied ‘Wat vlied’of bezwijk, getrouw is mijn God’. Ook zingen we ‘Door de nacht van strijd en zorgen’ en ‘Jeruzalem, o eeuw’ge gouden stad’. Het koor zingt o.a. de liederen: ‘In de poorten van Jeruzalem‘ en ‘Vrede zij U’. We sluiten de avond af met het lied ’Lichtstad met uw paarlen poorten’.
De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. Wij rekenen op uw komst. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl.
Graag tot ziens in de Bethelkerk.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor en Orgel


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.bethelkerkkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-09-24 19:40:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.