Christelijke Muziek & Concertagenda

Zondagavondzang in de Bethelkerk in Zwijndrecht Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Zondagavondzang in de Bethelkerk in Zwijndrecht
Datum:
26 september 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht heeft de draad weer opgepakt en is begonnen met de repetities en het organiseren van de 366ste editie van de zondagavondzang. Deze zondagavondzang wordt gehouden op zondag 26 september a.s. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. De eerste van dit jaar. Wim de Penning geeft leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is André de Jager. Voor zowel het koor als aanwezigen worden de huidige coronaregels in acht genomen. We openen deze zondagavondzang met het lied ‘Alles wat adem heeft love de Here’, gevolgd door het lied ‘k Sla d’ogen naar ’t gebergte heen. Ook zullen we zingen ‘Dank, dank nu allen God.’. Het koor zingt de liederen ‘Heer, zegen ons samenzijn’ en ‘Mooi is de morgen’. We sluiten de avond af met het bekende lied: ‘k Wil U o God mijn dank betalen’.
De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. U kunt ook uw bijdrage overmaken op bankrekening: NL37 RABO 0377 5023 40 t.n.v. Bethelkerkkoor Zwijndrecht. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl. Het koor wil graag nieuwe leden verwelkomen en nodigt u van harte uit om een kijkje te komen nemen op één van onze repetitieavonden. Deze avonden worden gehouden op donderdagavond in de Bethelkerk waarbij ook voor de repetities de coronaregels worden opgevolgd.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor en Orgel


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.bethelkerkkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-09-24 19:36:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar