Christelijke Muziek & Concertagenda

Kinderzangavond Tholen, Zeeland


Naam:
Kinderzangavond
Datum:
28 maart 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:30u
Omschrijving:

Op D.V. 28 maart a.s. vindt er een unieke zangavond plaats in de kerk van de Gereformeerde Gemeente te Tholen. Een avond van en voor kinderen. De avond word georganiseerd door twee koren uit Tholen: Jeugdkoor ‘Sjaloom’ en Jongerenkoor ‘Hananja’. Voor deze avond gaan zij een unieke samenwerking aan met kinderkoor ‘Uit der kinderen mond’ uit Waarde en ‘Jongerenkoor Jedaja’ uit Nieuw-Lekkerland. Ook zullen er instrumentalisten aan de avond meewerken.

Tijdens deze avond zullen er veel bekende, christelijke liederen worden gezongen. Melodieën die jong en oud kennen. Psalmen en Geestelijke liederen zullen elkaar afwisselen.

Er zijn regelmatig zangavonden in Tholen, maar zelden zijn ze speciaal voor de kinderen. Dit keer wel! Alle liederen die gezongen gaan worden kennen de kinderen en zelf hebben ze ook een groot aandeel in de avond. Beide kinderenkoren zullen apart zingen, maar ook samen, zodat er 1 groot kinderkoor ontstaat. Liederen als ‘Machtig God, sterke Rots’ komen langs, ook bekende psalmen: “Waarmede zal de jongeling zijn pad…”

Deze avond word er niet alleen gezongen. Lydia van Lit hoopt een vertelling (met een boodschap) te verzorgen. Een vertelling die voor christelijke en niet christelijke kinderen begrijpelijk zal zijn.

Tijdens de afsluiting van de avond gebeurd er nog iets bijzonders. Alle kinderen die deze avond aanwezig zijn mogen meezingen met het laatste lied, wat speciaal voor deze avond is gearrangeerd. Welk lied dat is? Dat kunnen jullie/kunt u horen op 28 maart 2020 in de Rehobothkerk in Tholen. De avond begint om 19.00 uur!

Iedereen is welkom! (Ook als je geen kind meer bent)

Adres:
Ds. G.H. Kerstenstraat 2
Postcode:
4691 DS
Plaats:
Tholen (Boek overnachting in Tholen)
Dagje uit in Tholen | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Meer concerten:
Alle concerten van Jeugdkoor Sjaloom.
Telefoon:
0648464537


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-03-10 22:44:05

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar