Christelijke Muziek & Concertagenda

41e kerstconcert Chr. Mannenkoor 't Harde e.o. Oldebroek, Gelderland


Naam:
41e kerstconcert Chr. Mannenkoor 't Harde e.o.
Datum:
26 december 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

’t Harde - Op donderdag 26 december 2019 geeft het Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o. voor het 41e jaar op rij een kerstconcert in de Goede Herderkerk in Oldebroek.

Het mannenkoor, dat een van de grootste koren uit de regio is, staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten. Er worden deze avond, in koorzang en samenzang, veel oude en geliefde, maar ook nieuw geschreven kerstliederen gezongen. Verder zijn er prachtige kerstliederen van verschillende solisten te beluisteren: sopraansolist Erica Vogel en tenorsolist Rijk Roozeboom. Erica Vogel begeleidt het koor tijdens het concert ook op haar dwarsfluit. Het orgel wordt tijdens deze avond bespeeld door Marco van der Graaf en Harrie Stijf zal de piano bespelen.

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. Voor bezoekers vanaf 12 jaar geldt een toegangsprijs van €12,50. Kinderen mogen gratis naar binnen. Tijdens de voorverkoop kost een kaartje slechts €10,-. De voorverkoopadressen zijn: Modehuys Den Horsten (Doornspijk), Boekhandel Pool (Oldebroek), De Meule (Oosterwolde) en TheReadShop (’t Harde). De voorverkoop start op zaterdag 14 december.

Adres:
Van Asch van Wijcklaan 2
Postcode:
8096 AH
Plaats:
Oldebroek (Boek overnachting in Oldebroek)
Dagje uit in Oldebroek | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.cmktharde.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Mannenkoor 't Harde e.o..


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-12-02 21:09:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar