Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Mannenkoor Arti Sacrum Terborg, Gelderland


Naam:
Kerstconcert Mannenkoor Arti Sacrum
Datum:
7 december 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 22.00u
Omschrijving:

OP ZATERDAG 07 DECEMBER OM 19.30 UUR VINDT HET JAARLIJKSE KERSTCONCERT PLAATS IN DE EVENEMENTENLOCATIE DE GEORGIUSKERK IN TERBORG.
"Een traditie die niet mag verdwijnen"

Ieder jaar is het kerstconcert in Terborg een belevenis. Op zaterdag 7 december a.s. voert Mannenkoor Arti Sacrum het Kerstconcert uit in de sfeervolle unieke evenementenlocatie Georgiuskerk in Terborg. Zoals u kunt verwachten van Mannenkoor Arti Sacrum is er een boeiend en gevarieerd programma samengesteld, door én onder algehele leiding van de dirigent Gerard Berentsen. Wie wil genieten van een prachtige avond of alvast in de sfeer van Kerst wil komen, is hier van harte welkom.

Met de solistische bijdragen van sopraan Catharina Jansen en zanger Rolf Koster, weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen.

Julian Simmes (piano) en Jelmer Simmes (viool) zorgen voor ontroerende momenten met hun prachtige spel. Hun improvisaties stromen op onnavolgbare wijze uit de concertpiano en viool. Zij zullen op deze avond eveneens zowel het koor als ook de solisten begeleiden.
Onze vaste ladyspeaker Els Bakker zal deze avond presenteren.
Kortom, een avond die zeer de moeite waard is om te beluisteren en te beleven!
De entree bedraagt – incl. koffie/thee - € 10,- aan de kassa en in de voorverkoop € 7,50 bij de Plus Supermarkt aan het Marktplein 1 in Terborg. Bestellen kan ook via e-mail altveen1993@kpnmail.nl Ton de Veen Sint Antoniastraat 10 Terborg.

Adres:
Hoofdstraat 71
Postcode:
7061 CH
Plaats:
Terborg (Boek overnachting in Terborg)
Dagje uit in Terborg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Piano, orgel en zangers
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Mannenkoor Arti Sacrum o.l.v.dirigent Gerard Berentsen met medewerking van Sopraan Catharina Jansen en zanger Rolf Koster met aan de piano Julian Simmes en viool Jelmer Simmes

Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Email adres:
theowolters60 apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Arti Sacrum.
Telefoon:
0651077857


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-11-12 10:53:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar