Christelijke Muziek & Concertagenda

Oranjeconcert 2019 Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Oranjeconcert 2019
Datum:
26 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Inmiddels zijn we, na onze eerste aankondiging, een paar weken verder en wij willen u nogmaals op de hoogte stellen van ons a.s. Oranjeconcert, dit jaar voor de 37ste keer. Het concert wordt gehouden op vrijdag 26 april a.s. en vindt plaats in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht. De kerk zal open zijn vanaf 19:15 uur, aanvang van het concert is 20:00 uur.
Er is een prachtig programma samengesteld, waarin uiteenlopende muziekstijlen langs gaan komen, allen even mooi! Buiten een groep van fijne musici is dit jaar de keuze gevallen op 2 bijzondere mannen, die ons concert extra luister zullen komen bijzetten. Carel Kraayenhof, de bandoneonspeler die Maxima op 2-2-2002 zo ontroerde met zijn Adios Nonino. Hij zal ons, samen met het koor, op de klanken van zijn bandoneon mee terugvoeren naar "de traan" tijdens het huwelijk van onze koning en koningin.
Reza Ranjazmay is een sympathieke tenor, die ons met zijn indrukwekkende stemgeluid koude rillingen zal gaan bezorgen. Hij komt oorspronkelijk uit Iran maar woont al langere tijd in Nederland. Hij zingt op vele concerten, nu dus ook bij ons Oranjeconcert. Het koor wordt begeleid door:
André de Jager (orgel), Kees de Bruin (piano), Jaap Klootwijk (slagwerk), Jantine Kalkman (trompet) en Suzanne Arends (fluit). De algehele muzikale leiding is uiteraard weer in handen van onze dirigent Wim de Penning. Deze bijzondere combinatie van medewerkenden gaat ook dit jaar weer zorgdragen voor een spetterende Oranje avond.
Toegangskaarten zijn nog steeds te bestellen en kosten € 16,-.
Deze prijs is incl. plaatsreservering, programmaboekje en koffie/thee in de pauze.
U kunt kaarten reserveren via alle koorleden en bij Koos Sala, Sweelinckplantsoen 48, tel. 06-25033964, koossala@kpnmail.nl.

Wij zijn tijdens onze koorrepetities ons uiterste best aan het doen om u op de avond vóór Koningsdag alvast helemaal in Oranjesfeer te brengen.
U bent er toch bij...?

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332ad
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 16,00
Entreeprijs kinderen:
€ 16,00


Internetadres:
http://www.bethelkerkkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-04-03 19:47:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.