Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie-Paasconcert Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland


Naam:
Passie-Paasconcert
Datum:
12 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
https://www.youtube.com/watch?v=9zmsI8Q5KvM&t=5s
Omschrijving:

Vrijdag 12 april a.s. zal het jaarlijkse Passie-Paasconcert van het Hollands Christelijk Mannenkoor weer plaats vinden. De vernieuwde O.L.V.- Geboortekerk aan de Noordeindseweg te Berkel en Rodenrijs zal hiervoor een sfeervolle ambiance bieden. De aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Aan deze Passie-Paaszang wordt medewerking verleend door het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Lansingerland onder leiding van Arjan Breukhoven. En met de muzikale medewerking van Noortje van Middelkoop (panfluit), Henk Jan Drost (trompet) en Matthijs Breukhoven (orgel) belooft dit concert heel bijzonder te worden.
Een meditatie wordt gehouden door Ton Halin, sinds enige tijd als pastor verbonden aan de Parochie Christus Koning. Het concert met veel zang Ún samenzang is in een week voor het paasweekend een toepasselijke opmaat naar het feest van de opstanding.
De toegang is gratis, aan het eind van de avond zal er een collecte worden gehouden om de gemaakte kosten enigszins te compenseren. Zie voor meer info de website www.hcm.nu.

Adres:
Noordeindseweg 102
Postcode:
2651 CX
Plaats:
Berkel en Rodenrijs (Boek overnachting in Berkel en Rodenrijs)
Dagje uit in Berkel en Rodenrijs | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.hcm.nu
Email adres:
hcm.secr apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Hollands Christelijk Mannenkoor.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-03-09 22:14:08

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.