Christelijke Muziek & Concertagenda

Feestelijk Nieuwjaarsconcert Streekmannenkoor Nijkerk, Gelderland


Naam:
Feestelijk Nieuwjaarsconcert Streekmannenkoor
Datum:
26 januari 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op zaterdag 26 januari 2018 organiseert het Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk zijn Nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk. Wat was het Nieuwjaarsconcert 2018 een feest! Het is ons gelukt om de Urker Mans Formatie en The Martin Mans Band ook voor 2019 vast te leggen. De Urker Mans Formatie is een unieke groep van 12 schitterende zangstemmen en muzikale solisten. The Martin Mans Band: met Jantine Kalkman (trompet), Evelien Keesmaat (saxofoon), Martin Snel (drums) en Johan Bredewout (vleugel) zorgt voor een schitterende muzikale invulling. De organist op het kerkorgel is Martin Zonnenberg. Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een prachtig en veelzijdig programma samengesteld.
Nadat de Stichting Muziek Promotie Nijkerk (SMPN) in het verleden het Nieuwjaarsconcert organiseerde, heeft het Streekmannenkoor de formule overgenomen. Ze organiseert ieder jaar een Nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk. Kaarten voor dit unieke concert zijn voor 15,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 en Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos; in Nijkerkerveen bij: J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16 en via www.streekmannenkoor.nl

Adres:
De Fontein
Postcode:
3863 CA
Plaats:
Nijkerk (Boek overnachting in Nijkerk)
Dagje uit in Nijkerk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Nieuwjaarsconcert

Uitvoerenden:
Streekmannenkoor, Urker Mans Formatie, The Martin Mans Band: met Jantine Kalkman (trompet), Evelien Keesmaat (saxofoon), Martin Snel (drums) en Johan Bredewout (vleugel) organist: Martin Zonnenberg. Dirigent: Martin Mans.

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.streekmannenkoor.nl
Email adres:
strenijk apenstaartje streekmannenkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe.
Telefoon:
0332456481

Kaarten:
Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 en Drogisterij & Parfumerie Nijkerk, winkelcentrum Paasbos; in Nijkerkerveen bij: J. de Groot, Van Rootselaarstraat 16, bij de leden van het koor en via de website: www.streekmannenkoor.nl.

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-01-07 12:20:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.