Christelijke Muziek & Concertagenda

359ste zondagavondzang Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
359ste zondagavondzang
Datum:
19 mei 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 359ste zondagavondzang die wordt gehouden op zondag 19 mei a.s. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. De organist is André de Jager en Wim de Penning geeft leiding aan koor- en samenzang. Na het schitterende Oranjeconcert zingen we nu de laatste zondagavondzang voor de zomervakantie. Een zondagavondzang in het teken van Hemelvaartsdag en Pinksteren. We zingen o.a. ‘Komt laat ons deze dag met heilig vuur bezingen’ en ‘Al heeft Hij ons verlaten’ maar ook ‘Geest van hierboven’ en ‘Wij leven van de wind’. Het koor zingt o.a. de liederen: ‘High and lifted up‘ en ‘Heilige Geest van God’. We sluiten de avond af met het lied ’Majesteit’. De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. Wij rekenen op uw komst. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl.
Noteer alvast op uw kalender: de eerstvolgende zondagavondzang na de vakantie hopen we te houden op zondag 29 september a.s. Wilt u mee zingen in het koor? Kom dan op donderdagavond naar de Bethelkerk. De repetities beginnen om 20.00 uur.
Graag tot ziens in de Bethelkerk.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332ad
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.nethelkerkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-04-17 19:33:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.