Christelijke Muziek & Concertagenda

358ste zondagavondzang Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
358ste zondagavondzang
Datum:
14 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de Passie- en Pasenzondagavondzang die wordt gehouden op zondag 14 april as. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht.
Wim de Penning geeft leiding aan koor- en samenzang. Organist van deze avond is André de Jager. In deze zondagavondzang gedenken we zingend het lijden en sterven maar ook de wederopstanding van onze Heer en Heiland. We openen deze zondagavondzang met het lied: ‘O hoofd, bedekt met wonden’, gevolgd door ‘Jezus, leven van ons leven’ en ‘Glorie zij aan Jezus’ maar ook gaan we zingen ‘Daar juicht een toon, daar klinkt een stem’ en ‘Ik weet, dat mijn Verlosser leeft’. Het koor zingt o.a. de liederen: ‘t Is middernacht en in de hof’ en ‘Christus is opgestaan’. We sluiten de avond af met het lied ’U zij de glorie’.
De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. Wij rekenen op uw komst. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl.
Graag tot ziens in de Bethelkerk.
Namens het Bethelkerkkoor Zwijndrecht,

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332ad
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.nethelkerkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-04-01 20:10:15

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.