Christelijke Muziek & Concertagenda

357ste zondagavondzang Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
357ste zondagavondzang
Datum:
17 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 357ste zondagavondzang die wordt gehouden op zondag 17 maart a.s. om 19.30 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. De derde zondagavondzang in dit nieuwe jaar. Wim de Penning geeft leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is André de Jager. In deze zondagavondzang staan veel liederen op de liturgie die door u zijn aangevraagd. We openen deze zondagavondzang met het lied ‘Dit huis, een herberg onderweg’, gevolgd door het lied ‘Wat vlied’ of bezwijk’. Ook zullen we zingen ‘Zo vriendelijk en veilig als het licht’ en ‘Hij die rustig en stil’. Het koor zingt op uw verzoek de liederen ‘Tollite Hostias’ en ‘Ik zal er zijn’. We sluiten de avond af met het bekende lied: ‘Lichtstad met uw paarlen poorten’.
De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten. Wij rekenen op uw komst. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332ad
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.nethelkerkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-03-04 15:36:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.