Christelijke Muziek & Concertagenda

18de KERST MANNENKOREN CONCERT in TivoliVredenburg Utrecht, Utrecht


Naam:
18de KERST MANNENKOREN CONCERT in TivoliVredenburg
Datum:
22 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22.30u
Omschrijving:

Op zaterdag 22 december zal in de Grote Zaal van TivoliVredenburg het inmiddels traditie geworden Kerst Mannen Koren Concert plaatsvinden. Dit jaar voor de achttiende keer!
Na het succes van de voorgaande jaren zijn ook dit jaar twee grote, bekende mannenkoren uitgenodigd: Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” en het Chr. Mannenkoor Lelystad.
Behalve deze twee Mannenkoren zullen de bezoekers de première meemaken van de “Urker Voices”; een groep van vocaal, getalenteerde jonge dames. Zij brengen in dit concert hun eigen kerstrepertoire ten gehore.
Solistische medewerking wordt verleend door Willemijn de Munnik, sopraan, Jurian Loosman, tenor en Sjoerd Kapitein, bariton. Maria Knops bespeelt de harp, Wouter Harbers, de piano, Dick Le Mair de percussion en Henk Strootman het orgel.
De koren en solisten worden begeleid door het Nationaal Strijkorkest; concertmeester Barbara Kurmann. De samensteller van het programma is Bert Moll; hij heeft ook de muzikale leiding van dit concert.

Dit concert staat geheel in het teken van de Kerst; de zangers en musici zullen een scala van bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen. Evenals andere jaren wordt het publiek actief betrokken bij het concert en uitgenodigd tot het meezingen van enkele bekende kerstliederen.
Voor info: www.koorconcerten.nl

De aanvang van het concert in TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC is op 22 december a.s. om 19.00 uur. Zaal open 18.15 uur.
Kaarten voor dit concert kosten € 22,50 (inclusief garderobe en drankje in de pauze). Kaartverkoop: www.koorconcerten.nl of via de kassa van Vredenburg: 030 - 231 45 44 Voor info: www.koorconcerten.nl

Adres:
Vredenburggaarde 11
Postcode:
3511 WC
Plaats:
Utrecht (Boek overnachting in Utrecht)
Dagje uit in Utrecht | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Het Urker Mannenkoor 'Hallelujah'
Chr. Mannenkoor Lelystad
Urker Voices
Het Nationaal Strijkorkest
Willemijn de Munnik sopraan e.a
Muzikale leiding Bert Moll

Entreeprijs:
€ 22,50


Internetadres:
http://www.koorconcerten.nl
Email adres:
ajmvanthof apenstaartje casema.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Koorconcerten.
Telefoon:
0356562776

Kaarten:
www.koorconcerten.nl of via de kassa van Vredenburg: 030 - 231 45 44 Voor info: www.koorconcerten.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-20 15:59:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.