Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert in de Bethelkerk Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Kerstconcert in de Bethelkerk
Datum:
21 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Een groot samengesteld koor bestaande uit de koren: Bethelkerkkoor Zwijndrecht, “Eensgezindheid” uit Oud-Alblas en “Excelsior” uit Kockengen komen op vrijdag 21 december samen voor een kerstconcert in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht. Onder de leiding van dirigent Wim de Penning zingen zij over het meest indrukwekkende verhaal uit de wereldgeschiedenis, hét verhaal van liefde, licht en vrede. Aan dit concert werken verder mee: Annelies Schep (sopraan), Suzanne Arends (fluit), Mirjam Vos, (viool), Lennart Moree, (piano) en Edwin Vooijs, (orgel). De algehele leiding is in handen van Wim de Penning. Naast koorzang is er ook samenzang.
De avond begint om 20.00 uur en de toegang is € 10,00. De kaarten zijn in Zwijndrecht verkrijgbaar bij mw. G.Sala, telefonisch. (078) 610 15 51, email: koossala@kpnmail.nl, Mw. A. Groenendijk, telefonisch (078) 610 53 27, email: ansgroenendijk@live.nl, via de koorleden van de deelnemende koren en via de website: www.wimdepenning.nl

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332ad
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.bethelkerkkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-18 11:24:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar