Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerst-In Kerstconcert Bleiswijk, Zuid-Holland


Naam:
Kerst-In Kerstconcert
Datum:
22 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
https://youtu.be/rJeJfVuqqw4
Omschrijving:

Kaartverkoop Kerst-In van start
Bleiswijk – Zaterdag 22 december organiseert het Hollands Christelijk Mannenkoor (HCM) voor de 20e keer de Kerst-In in het gebouw van Royal Lemkes, Hollandweg 8 te Bleiswijk. De algehele muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Arjan Breukhoven, dirigent van het HCM.
De organisatie van dit concert heeft vanwege het vierde lustrum een extra aantrekkelijk programma samengesteld. Zo is daar een vocaal ensemble van absolute topklasse uit de Oekraïne genaamd “Orpheus”. Een groep van 8 zangers die hoofdzakelijk a capella zingen en stuk voor stuk begunstigd zijn met een weergaloos stemgeluid. Verdere muzikale medewerking is er van Judith Sportel (sopraan), een Viool ensemble, Jan Willem van Delft (vleugel), Matthijs Breukhoven (orgel) en Kees Alers (dwarsfluit).
Ook dit jaar is een programma gemaakt dat voor een ieder aantrekkelijk is en bijdraagt aan een goede voorbereiding op het Kerstfeest.
De Kerst-In begint om 19.30 uur, de zaal is open 18.45 uur. Kaarten kosten slechts € 8,- (inclusief kop koffie of thee) en zijn te bestellen via penningmeester1@hcm.nu. Hierna worden ze per post toegezonden inclusief € 1,50 verzendkosten. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen: Janneke kantoorboekhandel te Berkel en Rodenrijs, Primera Sandra te Bleiswijk, Schoenmakerij Bik & Zn. te Bergschenhoek, Kopie Plus te Pijnacker.
Voor meer info: www.hcm.nu of bezoek de facebook pagina van het Hollands Christelijk Mannenkoor.

Adres:
Royal Lemkes
Postcode:
2665MT
Plaats:
Bleiswijk (Boek overnachting in Bleiswijk)
Dagje uit in Bleiswijk | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 8,00


Internetadres:
http://www.hcm.nu
Email adres:
hcm.secr apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Hollands Christelijk Mannenkoor.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-12 23:45:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.