Christelijke Muziek & Concertagenda

Psalmenproject Alle 150 Leiderdorp, Zuid-Holland


Naam:
Psalmenproject Alle 150
Datum:
31 oktober 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:00u
Omschrijving:

Het Bijbelboek met de meeste hoofdstukken is Psalmen. Al eeuwenlang worden er wereldwijd psalmen gezongen. Vaak komen daarbij niet √°lle psalmen aan bod. Daarom willen wij, studenten van Calvijnkring Leiden, samen met u, alle coupletten van de 150 psalmen zingen. Op die manier zien we de psalmen in hun context en leren we het verband van coupletten binnen een hele psalm beter begrijpen. U bent van harte uitgenodigd om (een gedeelte) met ons mee te zingen op D.V. 31 oktober, 1 en 2 november (19:00-22.00) en op 3 november de hele dag in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente van Leiderdorp (Hoofdstraat 73). Vrije in- en uitloop.

Met dit project willen wij ook het goede doel steunen door geld op te halen voor de Faculté Jean Calvin, een protestantse theologische faculteit in Aix-en-Provence, en de Werkgroep Vervolgde Kerk van de Gereformeerde Gemeenten (zie Goede doelen). U kunt voor dit doel een gift overmaken via deze link: bunq.me/psalmenprojectalle150 Tijdens het project wordt een collecte gehouden. Ook is het mogelijk om op zaterdag voor dit doel bij ons een lunch en/of avondmaaltijd te kopen. Hiervoor kunt u zich opgeven via psalmenprojectalle150@gmail.com of via het contactformulier op de website. Daar kunt u ook met uw vragen terecht.

Like ons ook op Facebook: www.facebook.com/psalmenprojectalle150 Volg ons op Instagram @psalmenprojectalle150 of op Twitter @alle150.

Wij hopen u te zien op D.V. 31 oktober, 1, 2 en/of 3 november 2018!

Adres:
Hoofdstraat 73
Postcode:
2351AC
Plaats:
Leiderdorp (Boek overnachting in Leiderdorp)
Dagje uit in Leiderdorp | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://psalmenprojectalle150.wordpress.com
Email adres:
psalmenprojectalle150 apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Psalmenproject Alle 150.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-10-10 18:09:46

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.