Christelijke Muziek & Concertagenda

Olivet to Calvary van J.H. Maunder door Vox Jubilans Gouda, Zuid-Holland


Naam:
Olivet to Calvary van J.H. Maunder door Vox Jubilans
Datum:
31 maart 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 21:00u

Omschrijving:

Passie- en Paasconcert Vox Jubilans op Stille Zaterdag
Op Stille Zaterdag geeft Vox Jubilans traditiegetrouw een Passie- en Paasconcert in de St. Janskerk in Gouda. Dit jaar staat de prachtige cantate “Olivet to Calvary” van J.H. Maunder centraal. Deze cantate is een diepgaande vertolking in muziek en tekst van de laatste week uit het leven van Jezus.
Daarnaast wordt een aantal Paasliederen ten gehore gebracht, waaronder het “De Heer’ is waarlijk opgestaan” op muziek van Joseph Haydn.

Medewerkenden zijn: Marjo van Someren, sopraan; Bart Oenema, bariton; Marcel Mooibroek en Nando van Westrienen, trompet; Marjolein de Wit, fluit en Marco den Toom, orgel. Ds. P.D. Teeuw spreekt de verbindende teksten. De algehele leiding is in handen van André van Vliet.

Het concert vindt plaats op Stille Zaterdag, 31 maart, in de St. Janskerk in Gouda, en begint om 19.00 uur. De kerk gaat om 18.30 uur open.
Kaarten aan de kerk kosten € 15. In de voorverkoop zijn deze € 12,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 2,50. De kaarten zijn te bestellen via de koorleden of www.voxjubilans.nl.

U kunt de kaarten ook kopen bij boekhandel Smit Gouda, winkel St. Janskerk Gouda of in Waddinxveen bij Thuiskantoor en boekhandel Burger aan de Dorpstraat

Adres:
Achter de Kerk 2
Postcode:
2801 JW
Plaats:
Gouda (Boek overnachting in Gouda)
Dagje uit in Gouda | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Herv. gem. zangver. Vox Jubilans uit Waddinxveen m.m.v. Medewerkenden zijn: Marjo van Someren, sopraan; Bart Oenema, bariton; Marcel Mooibroek en Nando van Westrienen, trompet; Marjolein de Wit, fluit en Marco den Toom, orgel. Ds. P.D. Teeuw spreekt de verbindende teksten. De algehele leiding is in handen van André van Vliet.

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 2,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.voxjubilans.nl/concerten
Email adres:
info apenstaartje voxjubilans.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Vox Jubilans.

Kaarten:
http://www.voxjubilans.nl/concerten

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-03-29 15:02:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar