Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie en Paasconcert Leiden, Zuid-Holland


Naam:
Passie en Paasconcert
Datum:
16 maart 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.45u - 21.45u
Omschrijving:

Een indrukwekkend koorconcert met het thema 'de weg naar het kruis'. Herv. Geref. Mannenkoor Eben-Haёzer uit Katwijk en Chr. Ger. Gemengd koor Soli Deo Gloria uit Alphen a/d Rijn meewerken. Beide koren staan onder leiding van dirigent Hugo van der Meij. Hij heeft samen met ds. J. Koppelaar, die deze avond zal leiden, een prachtig programma samengesteld. De hele kruisgang van de Heere Jezus zal bezongen worden en tussen de liederen door zijn er korte lezingen.
Meewerkende musici deze avond zijn: Jan Rozendaal – orgel, Arjan Wouters – piano, Pascal van de Velde – trompet. De jonge bariton Frank Emens zal van zich laten horen in o.a. het prachtige ‘Via Dolorosa’!
O.a. Bach-koralen, sonore mannenkoorbewerkingen en andere muziek zal deze avond de revue passeren. Ook is er ruimte voor samenzang en zal de avond afgesloten worden met het ‘U zij de glorie’!
De avond zal 19.45u beginnen, de kerk is vanaf 19.00u open. Halverwege is er een pauze waarin u zowel koffie als thee kunt verkrijgen.
Toegangskaarten zijn €10,00 aan de deur, maar als u plaatsen reserveert via www.korenindekerk.nl betaalt u slechts €7,00. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Koren in de Kerk is een initiatief van de stichting Kerk in Actie, waar de collecte deze avond ook voor zal zijn. Verder is dit concert mede mogelijk gemaakt door stichting Vrienden van de Marekerk.
Van harte welkom!

Adres:
Marekerk
Postcode:
2312GR
Plaats:
Leiden (Boek overnachting in Leiden)
Dagje uit in Leiden | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor en Orgel


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.hugovandermeij.nl
Email adres:
secretariaat apenstaartje hugovandermeij.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Hugo van der Meij.
Telefoon:
0645812463

Kaarten:
www.korenindekerk.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-03-07 13:41:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar