Christelijke Muziek & Concertagenda

354ste zondagavondzang Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
354ste zondagavondzang
Datum:
16 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Komt allen, groot en klein, naar de bekende kerstzondagavondzang in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht op zondag 16 december a.s. Aanvang 19.30 uur.
Op deze avond mogen we vol vreugde zingen van de geboorte van het kindje Jezus. Ook in een tijd waar donkere wolken van onrust en verdriet boven ons hangen, mogen we kijken naar de ster van Bethlehem.
Voor de kinderen is het altijd weer een hoogtepunt als zij met een brandend lichtje met elkaar de kerk binnenkomen en hun kinderliedje zingen. Verder zullen vele bekende kerstliederen gezongen worden samen met het Bethelkerkkoor. Ook zal het koor een aantal liederen laten horen uit hun kerstrepertoire.
We openen deze zondagavondzang met het lied ‘Komt allen tezamen’. Ook zullen we zingen ‘Er is een roos ontloken’ en ‘Mijn ziel verheft Gods eer’. Het koor zingt o.a. ‘In the Bleak Midwinter’ en ‘Herders in ’t veld van Ephrata’. We besluiten deze kerstzondagavondzang met het zingen van het ‘Ere zij God’.
De organist van deze avond is André de Jager. Verder werkt mee Joost van Belzen (vleugel). Wim de Penning heeft de algehele leiding.
Toegang is vrij en bij de uitgang is er een collecte.
Tot ziens in de Bethelkerk

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332ad
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-11-28 11:01:23

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.