Christelijke Muziek & Concertagenda

Afwisselend Kerstconcert door koor Oriolus Driebergen, Utrecht


Naam:
Afwisselend Kerstconcert door koor Oriolus
Datum:
21 december 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op donderdag 21 december zal het koor Oriolus onder leiding van dirigent André van Vliet samen met strijkkwartet 'Che Vanno', professionele musici, waaronder de bekende pianist Jan Lenselink en soliste mezzo-sopraan Maria den Hertog een prachtig kerstconcert verzorgen in de Grote Kerk van Driebergen.
Bijzonder is de primeur deze avond: de kerstcantate Darkness into Light geschreven door Mary Mc Donald wordt voor het eerst in Nederland door Oriolus uitgevoerd . Een prachtige muzikale beleving voor het ultieme kerstgevoel!
Ook zal het koor diverse bekende maar ook minder bekende kerstliederen ten gehore brengen. Er wordt zowel gezongen uit werken van bekende componisten als Fauré (Cantique de Bethlehem), G.F. Händel (A Messiah Suite) als minder bekende componisten zoals Victor C. Johnson, Buddy Greene en vele anderen.

Adres:
Hoofdstraat 115
Postcode:
3971KA
Plaats:
Driebergen (Boek overnachting in Driebergen)
Dagje uit in Driebergen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Koor Oriolus onder leiding van André van Vliet met begeleiding van Maria den Hertog - Mezzo-Sopraan, Jan Lenselink - Vleugel, Mark Wester - Slagwerk, Daniëlle van laar - Fluit, Strijkkwartet 'Che Vanno'

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.projectkoororiolus.nl
Email adres:
secretaris.oriolus apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Koor Oriolus.
Telefoon:
0622590796

Kaarten:
De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Jacques Baas, Traay 4C in Driebergen en via de website www.projectkoororiolus.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop € 12,50

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-12-01 19:50:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.