Christelijke Muziek & Concertagenda

Presentatieconcert Doetinchem, Gelderland


Naam:
Presentatieconcert
Datum:
7 oktober 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Op DV zaterdag 7 oktober wordt in de …kerk, Bezelhorstweg 54 te Doetinchem een muzikale avond georganiseerd voor het werk onder de straatkinderen in Rio de Janeiro. Al meer dan twintig jaar is Janneke Galvão-Hulst daar werkzaam. Tijdens de koor- en samenzangavond, die om 19.30 uur begint, wordt ook de CD “The Trumpet voice” gepresenteerd.  
Aan de avond ten bate van de stichting Jafet werken mee: het christelijk koor Halleluja o.l.v. Wilbert Berendsen en het jongeren projectkoor o.l.v. Lukas Ebbers. Verder verzorgt Martjan Evers, één van de vrijwilligers die vorig jaar in Rio is geweest, een presentatie. Tevens wordt de CD 'The trumpet voice' gepresenteerd. Het meditatieve woord wordt door Rien Bogerd, voorzitter van Stichting Jafet, gesproken.
Zatredag, 7 okober om 19.30 uur belooft een afwisselende en mooie avond te worden. We hopen dat velen deze avond zullen bezoeken. De opbrengst van de collecte is bestemd voor het werk onder de kinderen in de favela’s Manguinhos en Pedra Lisa in Rio de Janeiro. Leeft u mee? Helpt u mee? Kom luisteren.

Adres:
Bezelhorstweg 54
Postcode:
7009 KL
Plaats:
Doetinchem (Boek overnachting in Doetinchem)
Dagje uit in Doetinchem | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.jafet.nl
Email adres:
lukas.ebbers55 apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Lukas Ebbers.
Telefoon:
0314620227


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-08-08 19:46:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar