Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstdoeleconcert 2016 door Deo Cantemus Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Kerstdoeleconcert 2016 door Deo Cantemus
Datum:
20 december 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus organiseert in 2016 opnieuw vier Kerst-Doelenconcerten. Onder het motto ‘The Story of Christmas’ wordt hét verhaal van liefde, licht en leven gebracht in de ambiance en sfeer van Concertgebouw de Doelen in Rotterdam.
De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het gehele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen!
Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en door variatie in stijl. Het is toegankelijk en herkenbaar en tegelijk vernieuwend en verrassend. Nieuwe kerstbewerkingen worden ten gehore gebracht en oude, vertrouwde melodieën worden herkend in een vernieuwde uitvoering.
De medewerkenden voeren het programma uit met een passie die de toehoorders niet onbewogen laat en creëren een sfeer die door bezoekers betiteld is als ‘warm en overweldigend’.
Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen wordt tijdens de concertserie 2016 het meest indrukwekkende en inspirerende verhaal in de wereldgeschiedenis tot klinken gebracht: The Story of Christmas - hét verhaal van liefde, licht en leven. Het afwisselende programma wordt gebracht met verwondering, verrassing en vreugde!
Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus geeft de serie Kerst-Doelenconcerten 2016 vorm en inhoud met medewerking van: het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht | het Interkerkelijk Koor Les Chantres uit Papendrecht | het Christelijk Krimpens Mannenkoor | Maria den Hertog (mezzosopraan) | André de Jager (orgel) | Noortje van Middelkoop (panfluit) | André van Vliet (piano)
het orkest l’ Orchestra Particolare | algehele leiding: Hans van Blijderveen.
Data en aanvangstijden: zaterdag 10 december en zaterdag 17 december (aanvang 14.00 uur) en dinsdag 13 december en dinsdag 20 december (aanvang 20.00 uur).
Locatie: Concertgebouw de Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam.
Toegang: toegangsbewijzen à € 25,- of € 29,- zijn te bestellen via de website (www.deocantemus.nl), per e-mail (kaartverkoop@deocantemus.nl) of telefonisch (06-43556415 of 06-40400343). De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, programmaboekje en garderobe. Kinderen tot en met 15 jaar ontvangen € 10,- reductie.

Adres:
Schouwburgplein 50
Postcode:
3012CL
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 25,00


Internetadres:
http://www.deocantemus.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Deo Cantemus.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-10-06 16:21:36

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.