Christelijke Muziek & Concertagenda

Martin Mans Formation en Rejoice Hoogvliet Hoogvliet, Zuid-Holland


Naam:
Martin Mans Formation en Rejoice Hoogvliet
Datum:
21 maart 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 22u

Omschrijving:

Martin Mans komt naar Hoogvliet

Wie jarig is trakteert. Zo simpel kan het zijn. Daarom komt op 21 maart Martin Mans naar de Antwoordkerk. Gewoon, met gratis entree.

Het Christelijk gemengd koor Rejoice uit Hoogvliet bestaat 25 jaar. Dat wordt op 21 maart gevierd in de Antwoordkerk, met een groots concert met The Martin Mans Formation. Om 20:00 hopen we met een volle kerk te beginnen aan het uitgebreide programma. Voor iedereen die Martin alleen van televisie kent of al regelmatig zijn concerten bezoekt is dit een uitgelezen kans hem en zijn Formation live te zien en te horen. The Martin Mans Formation zal apart te horen zijn, maar ook samen met Rejoice Hoogvliet een aantal mooie nummers laten horen. Ook de begeleider van Rejoice, Vincent van Dam, zal naast eigen solo's ook samen met Martin voor de instrumentale afwisseling zorgen. Daarnaast is het organiserende koor Rejoice natuurlijk te horen, onder leiding van Ingrid Luijten - Poort, met begeleiding van Vincent op orgel en piano. Er is zoals altijd ook ruimte voor samenzang onder begeleiding van deze fantastische musici.

Rejoice Hoogvliet is op 22 januari 1990 opgericht en heeft altijd in de Antwoordkerk gerepeteerd. In het verleden is regelmatig samengewerkt met bekende en minder bekende koren en muzikanten, zoals het Shell Mannenkoor, Everhard Zwart en Noortje van Middelkoop, op diverse locaties in Nederland, bijvoorbeeld in de Laurenskerk, De Doelen en kerken en bejaardenhuizen in de buurt. Het 25 jarig bestaan is begin dit jaar gevierd in de kerkdienst op 25 januari. Het einde van het feestjaar wordt afgesloten met een kerstconcert op 12 december.

Op 21 maart gaan de deuren aan de Kruisnetlaan 200 in Hoogvliet om 19:30 open en is de entree gratis. Via een vrijwillige collecte kunt u na afloop financieel laten merken wat u van de avond heeft gevonden. Er is maar plek voor een kleine 400 mensen, dus kom niet te laat. Kijk voor meer informatie op www.rejoicehoogvliet.com en neem voor vragen gerust contact op via info@rejoicehoogvliet.com. Er is parkeergelegenheid achter de kerk en via de zijkant is het gebouw toegankelijk voor minder validen. Het programma duurt tot ongeveer 22:00.

Adres:
Antwoordkerk,Kruisnetlaan 200, Hoogvliet
Postcode:
3192KD
Plaats:
Hoogvliet (Boek overnachting in Hoogvliet)
Dagje uit in Hoogvliet | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Concert met samenzang

Uitvoerenden:
Rejoice Hoogvliet
The Martin Mans Formation
Vincent van Dam
Martin Mans

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis
Speciale actie:
Affiche

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Via zijingang
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee

Internetadres:
http://www.rejoicehoogvliet.com
Email adres:
info apenstaartje rejoicehoogvliet.com
Meer concerten:
Alle concerten van Rejoice.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-03-03 16:02:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar