Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Kinderdijk, Zuid-Holland


Naam:
Kerstconcert
Datum:
13 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Bent u benieuwd Wie er op deze avond wordt ontmoet en begroet en wilt u daar bij zijn? Kom dan op D.V. Zaterdag 13 december 2014 naar Kinderdijk want daar geeft Christelijk Koor “De Morgenster” uit Alblasserdam onder leiding van Leon van Veen haar jaarlijkse kerstconcert. Het thema van de avond is “Meet & Greet” waarbij Gerard van Wijk (oud koorlid) ook dit jaar het kerstverhaal zal vertellen. Naast de koorzang is er op deze avond veel ruimte voor samenzang. U bent van harte uitgenodigd om dit kerstconcert om ons mee te vieren.

Het concert wordt gehouden in de Dorpskerk te Kinderdijk, Molenstraat 149. De aanvang is 19.30 uur waarbij de kerk vanaf 19.00 uur geopend is. De toegangsprijs voor deze avond bedraagt 3,50 euro. Kaarten kunt u reserveren via info@cjkdemorgenster.nl, daarnaast is er ook kaartverkoop aan de zaal alwaar u ook onze nieuwste CD “De Wereld in Uw Hand” verkocht wordt. We hopen u op 13 december te mogen ontmoeten en begroeten!

Adres:
Molenstraat 149
Postcode:
2961 AK
Plaats:
Kinderdijk (Boek overnachting in Kinderdijk)
Dagje uit in Kinderdijk | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
€ 3,50
Entreeprijs kinderen:
€ 3,50


Meer concerten:
Alle concerten van CJK de Morgenster.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-21 16:02:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar