Christelijke Muziek & Concertagenda

Oranjeconcert 2015 Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
Oranjeconcert 2015
Datum:
24 april 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Dit jaar organiseert het Bethelkerkkoor Zwijndrecht alweer voor de 33ste keer het jaarlijkse Oranjeconcert. Dit concert wordt gehouden op vrijdag 24 april a.s. en vindt plaats in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Aanvang concert 20.00 uur. Kerk open 19.15 uur. In het programma van dit Oranjeconcert 2015 komen zeer verschillende muziekstijlen langs, zoals opera/operettefragmenten/gedeelten uit musicals/filmmuziek/Sound of Music/spirituals/Young Messiah/volksliederen/Oranjemedley enz. enz. Kortom: een heel vrolijk programma. Het Bethelkerkkoor wordt begeleid door een groot symfonisch orkest van 28 professionele musici. Violen/cello/contrabas/harp/fluit/hobo/klarinet/trompetten/pauken/slagwerk. Dit orkest staat onder leiding van dirigent Jim Roodnat. André de Jager speelt zowel op de vleugel als op het orgel. De zangeres van deze avond is de sopraan Wendy Roobol. Een veelzijdig zangeres met een helder en warm geluid, wat zich goed leent voor dit bijzondere repertoire. De toegangskaarten voor deze avond kosten € 16,-. Dit is inclusief plaatsreservering, programmaboekje en koffie of thee in de pauze. De kaarten kunt u reserveren via de koorleden of telefonisch bij familie L. Klootwijk, tel. 612 22 50 of via e-mail: sklootwijk@live.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 14.00 en 20.00 uur. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar aan de zaal. Eind vorig jaar heeft onze dirigent Cor de Haan aangegeven dat hij eind 2015 zijn carrière als dirigent wil beëindigen. Daarom heeft het Bethelkerkkoor Zwijndrecht besloten om als dank dit Oranjeconcert 2015, qua muziekgenre, aan Cor op te dragen. Wij hopen u deze avond graag te ontmoeten in de Bethelkerk te Zwijndrecht. “Van harte uitgenodigd!”
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden. Rabobank Drechtsteden biedt ondersteuning aan maatschappelijke, economische, duurzame en culturele projecten in de Drechtsteden via het Rabofonds. Een commissie van leden van de bank beoordeelt viermaal per jaar de ingezonden aanvragen. De bank gaat ervan uit dat door samenwerking en bundeling van kracht een beter resultaat wordt geboekt dan door individueel handelen. Dit zit in de genen van het coöperatieve gedachtegoed. Meer informatie vindt u op de website: www.rabobank.nl/drechtsteden

Adres:
Rotterdamseweg 73
Postcode:
3332AD
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
€ 16,00
Entreeprijs kinderen:
€ 16,00


Internetadres:
http://www.Bethelkerkkoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bethelkerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-03-19 18:33:12

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar