Christelijke Muziek & Concertagenda

Najaarsconcert Jubilate Deo olv Marco den Toom Barneveld, Gelderland


Naam:
Najaarsconcert Jubilate Deo olv Marco den Toom
Datum:
4 oktober 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19u - 30u
Omschrijving:

Op zaterdag 4 oktober a.s. zal het groootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg haar traditionele najaarsconcert verzorgen in de Bethelkerk in Barneveld. Het thema dit jaar is ´Geloven gaat verder´ en is in samenwerking met de GZB (Gereformeerde ZendingsBond). De GZB heeft dit thema als jaarthema 2014. Het beloofd een prachtige avond te worden met een diversiteit aan muziek. Klassieke werken van o.a. Beethoven en John Rutter zijn te horen maar ook meer eigentijdse bewerkingen van dirigent Marco den Toom en bekende stukken zoals ´Amazing Grace´ zijn te beluisteren. Medewerkenden aan de avond zijn Johan Bredewout (vleugel), Bert Kruis (orgel), Jaco van Houselt (tenor) en Heleen Knoop (viool). Ook is er ruimte voor het samen zingen van bekende liederen. De toegang van de avond is gratis. Wel is er een collecte voor het werk van de GZB in Malawi. Dit land zal deze avond ook verassend terugkeren in het programma. Aanvang 19.30 uur. Kerk is open vanaf 18.45 uur. Voor meer informatie www.koorjubilatedeowoudenberg.nl

Adres:
Groen van Prinstererlaan 2
Postcode:
3771CD
Plaats:
Barneveld (Boek overnachting in Barneveld)
Dagje uit in Barneveld | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Johan Bredewout (vleugel), Bert Kruis (orgel), Heleen Koops (viool), Jaco van Houselt (tenor), koor Jubilate Deo Woudenberg. olv Marco den Toom.

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.koorjubilatedeowoudenberg.nl
Email adres:
markovereem apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Jubilate Deo Woudenberg.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-09-13 15:32:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar