Christelijke Muziek & Concertagenda

De Happening Heerde, Gelderland


Naam:
De Happening
Datum:
3 december 2006

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 21:00u

Adres:
Zwarteweg 10
Plaats:
Heerde (Boek overnachting in Heerde)
Dagje uit in Heerde | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Drie december belooft weer een bijzondere avond te worden. De samenzang van deze Happening zal worden geleid door Daniel de Vos & het Sion Den Haag aanbiddingsteam. Daniel is als tiener jarenlang met zijn ouders, broer en zussen betrokken geweest bij het jaarteam en de zomer outreaches van King’s Kids en heeft zich ontwikkeld tot een van de vijf aanbiddingsleiders in zijn gemeente. Met hun band treden ze met regelmaat op in hun gemeente en op andere podia. Nog geen drie weken geleden is Daniel getrouwd met Wendy. Ze zijn net terug van huwelijksreis en we zijn blij dat ze bereid zijn om er op de Happening bij te zijn.

Al hoewel de avond vooral een worshipavond zal zijn, wilden we de mogelijkheid niet aan ons voorbij laten gaan Pieter Mc Karthy, die op dit moment deel uitmaakt van de Nation2Nation conferentie op de basis in Amsterdam, te vragen om op deze avond te spreken. Pieter is een Zuid-Afrikaanse aanbiddingsleider die het werk van Jeugd met een Opdracht aanstuurt in (het eveneens Zuid-Afrikaanse) Jeffreys Bay. Pieter heeft zijn Discipelschap Training School in 1986 gedaan, is getrouwd en vader van twee kinderen en heeft zich gespecialiseerd in het onderwerp ‘aanbidding’.

We zien er naar uit jullie allen weer te ontmoeten op zondagavond 3 december 2006 om 19.00 in Centrum ‘s Heerenhof, aan de Zwarteweg 10 te Heerde. De Happening is een internationale samenkomst door en voor Jeugd met een Opdracht & geïnteresseerden.

www.ywam.nl/happening

P.s. Een foto van Daniel & zijn team en Pieter staan op de volgende link: http://spoiled-for-the-ordinary.blogspot.com

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.ywam.nl/happening
Email adres:
happening apenstaartje ywam.nl
Telefoon:
06-46402747


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-01-22 20:08:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar