Christelijke Muziek & Concertagenda

Huizen(be)Zingt ADVENT mmv Rangel Sileav Huizen, Noord-Holland


Naam:
Huizen(be)Zingt ADVENT mmv Rangel Sileav
Datum:
1 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
18:45u - 20:30u
Omschrijving:

Huizen (be)Zingt Advent op 1 december in Kruiskerk
Onder anderen jonge pianovirtuoos Rangle Silaev, Dub de Vries en The Pilgrims Voices

Een scala aan bekende musici en vocalisten verleent op zondag 1 december 2013 om 18.45 uur in de Kruiskerk in Huizen zijn medewerking aan Huizen (be)Zingt Advent, een muzikale inleiding van de adventstijd. Rond het thema ‘Allicht?!’ kunt u genieten van zang en spel, en vanzelfsprekend ook meezingen met bekende adventsliederen.

Aan Huizen (b)Zingt Advent doen mee Rangel Silaev, een jonge pianovirtuoos op weg naar het internationale concertpodium, die, samen met zijn moeder Oksana Titova, vleugel en piano bespeelt. Sandra Strausa en Henk Jan Drost begeleiden hen op respectievelijk viool en trompet, terwijl Dub de Vries als vanouds achter het orgel plaatsneemt. Daar komen Annemarie & The Pilgrims Voices met hun stemkunst nog bij, evenals de spreker Klaas de Boer, voor regelmatige bezoekers van Huizen Zingt een goede bekende.

De organisatie van Huizen Zingt verwacht, mede vanwege de sterke bezetting, veel publiek. Daarom zijn kaarten van tevoren te koop. Maak hiervoor € 5,00 per kaart over op rekening 2876765 ten name van Muziekcommissie Huizen Zingt onder vermelding van ‘Kaarten Advent 2013’. Uw kaarten liggen dan klaar bij de deur. U kunt de kaarten ook kopen op donderdag 28 en vrijdag 29 november van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 30 november van 09.00 tot 10.00 uur in de Kruiskerk. U vindt de Kruiskerk aan de J. van Wassenaerstraat 1 (hoek Naarderstraat-K. Doormanlaan) in Huizen.

Adres:
J v Wassenaerstraat 1
Postcode:
1272BP
Plaats:
Huizen (Boek overnachting in Huizen)
Dagje uit in Huizen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.huizenzingt.nl
Email adres:
info apenstaartje huizenzingt.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Rangel Silaev.
Telefoon:
0355253242


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-11-22 17:31:23

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar