Christelijke Muziek & Concertagenda

Huizen Zingt met “Deo Juvante en Barend Wiltjer” Huizen, Noord-Holland


Naam:
Huizen Zingt met “Deo Juvante en Barend Wiltjer”
Datum:
3 november 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:30u
http://youtu.be/bS3LggymKOo
Omschrijving:

Zondagavond 3 november 2013 is er weer een Huizen Zingt. Medewerking aan deze speciale zangdienst wordt verleend door: Chr. Koorvereniging “Deo Juvante” o.l.v. Bert Moll, Barend Wiltjer (tenor), Henk Jan Drost (trompet) en Hans Nijenhuis is de spreker op deze avond. “Huizen Zingt” is een muzikale dienst waarin veel bekende liederen gezongen worden d.m.v. koor- en samenzang in de Kruiskerk in Huizen. De algehele leiding van deze avond is in handen van Bert Moll.
De Chr. Koorvereniging Deo Juvante uit Huizen o.l.v. Bert Moll is voor u geen onbekende in Huizen en in ’t Gooi e.o. Op dit moment telt het koor ongeveer 115 leden, die uit de gehele regio komen. Zowel jongeren als de wat ouderen zingen op enthousiaste wijze mee in deze actieve vereniging waar behalve zingen ook de gezelligheid een grote plaats inneemt. Deo Juvante (‘Met Gods hulp’) heeft onlangs nog een groot concert gegeven in de Grote Kerk van Naarden. Van 28 november t/m 2 december a.s. maakt Deo Juvante een 5-daagse concertreis naar Wenen. Tevens zijn er verschillende cd’s en dvd’s uitgebracht. Deze kunt u op de avond zelf kopen maar zijn ook verkrijgbaar via de webshop van het koor: www.deojuvante.nl.
Barend Wiltjer heeft de muziek van huis uit meegekregen. De liefde voor muziek en voor het geestelijk lied is gaan groeien met de jaren. Muziek heeft dan ook een belangrijke plaats in zijn leven gekregen. Op dit moment is Barend lid van Het Urker Mannenkoor ”Hallelujah” en van De Urker Mans Formatie. Barend wordt regelmatig gevraagd bij verschillende koren voor medewerking bij concerten of opnames. In 2013 is zijn debuutalbum verschenen onder de naam "Onderweg". Voor meer info: www.barendwiltjer.nl
Huizen Zingt op zondag 3 november a.s. begint om 19:00 uur in de Kruiskerk, J. van Wassenaerstraat 1 (hoek Naarderstraat-K. Doormanlaan) in Huizen.

Adres:
J v Wassenaerstraat 1
Postcode:
1272BP
Plaats:
Huizen (Boek overnachting in Huizen)
Dagje uit in Huizen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.huizenzingt.nl
Email adres:
info apenstaartje huizenzingt.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Deo Juvante Huizen-Barend Wiltjer-Henk Jan Drost.
Telefoon:
0355253242


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-10-25 14:04:49

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar